Air Jordan Jumpman sneakers

97 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan Jumpman

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Jumpman.

De Air Jordan Jumpman sneakers behoren tot de meest populaire AJ's. Het is dan ook niet vreemd dat deze dikke sneakers lastig te vinden zijn als je ze graag wilt hebben. De Sneakerbaron weet dat dit heel vervelend is en heeft gelukkig voor jou nog een aantal adresjes gevonden. De Air Jordan Jumpman sneakers zijn net als de Air Jordan 6 Rings sneakers en de Air Jordan Son of Mars sneakers iconische sneakers die elke liefhebber in zijn sneakercollectie wil hebben. En terecht!

De Jumpmans zien er, net als alle andere AJ's, super goed uit. Wanneer je deze sneakers draagt, dan weet je zeker dat je in het middelpunt van de belangstelling staat. Je dwingt meteen respect af, zowel op straat als op het basketbalcourt. Het bovenwerk van leer ziet er stijlvol uit en is soepel. De schoen voorziet moeiteloos in de behoefte van support en stabiliteit. Zo is de hak van de schoen verstevigd, net als de middenvoetconstructie. De gevoerde kraag is comfortabel en vermindert de druk op de enkels. De gewatteerde tong vermindert de veterdruk en verhoogt zo het draagcomfort van de schoen. Dankzij het handige lusje op de hiel heb je de schoen snel aangetrokken. Of je nu de Air Jordan 4 sneakers draagt, de Air Jordan 20 sneakers of welke andere Jordans dan ook, superieure demping is jouw deel. En dat is dus ook met de Air Jordan Jumpman sneakers het geval. Voor je er erg in hebt zijn de schokken geabsorbeerd en in de vorm van energie aan je teruggegeven. En grip? Niet nodig om hiernaar te vragen want ook dit is een zekerheidje.