Air Jordan SERIES sneakers

71 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan SERIES

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan SERIES.

Met de Air Jordan SERIES sneakers maakt Air Jordan een klein uitstapje. Je bent namelijk gewend dat dit merk vrijwel alleen dikke basketbalsneakers uitbrengt. Dit blijven ze doen, maar met de Air Jordan SERIES sneakers heeft het merk ook oog voor andere zaken. Natuurlijk, zo weet de Sneakerbaron te vertellen, blijft het merk zijn roots trouw. Alle sneakers uit deze lijn hebben dan ook een relatie tot his Royal Airness, Michael Jordan.

De SERIES sneakers zijn vooral bedoeld als lifestylesneakers. Draag ze lekker casual onder je dagelijkse kloffie. Ben je een skater? Dan zijn deze sneakers zeker iets voor jou. De boardfeel van deze sneakers is namelijk uitstekend en vergelijkbaar met die van de Nike Stefan Janoski sneakers en de Nike Dunk Low sneakers. Het licht elastische bovenwerk van de schoen ziet er super uit en sluit perfect om de voet. Hierdoor ervaar je meteen veel ondersteuning en stabiliteit. Het suède en canvas dat gebruikt is in het bovenwerk vullen elkaar aan en vormen samen een harmonieus geheel. De geweven tong en geborduurde graphics voegen stijl en klasse toe aan de schoen. Aan de binnenzijde veel comfort dankzij het ergonomische voetbed en de voering van textiel. De schoen heeft een zeer goede demping, zoals je mag verwachten van een echte AJ. De gevulkaniseerde middenzool is hiervoor verantwoordelijk. Het profiel op de loopzool is geïnspireerd op het profiel van de Air Jordan 1 sneakers. Dit is jouw garantie dat de Air Jordan SERIES sneakers je voorzien van maximale grip en wendbaarheid.