Air Jordan MA2 sneakers

50 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Air Jordan MA2

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan MA2.

De Sneakerbaron staat keer op keer versteld van de creativiteit van de Air Jordan ontwerpers. Want ook met de Air Jordan MA2 sneakers zijn ze er weer in geslaagd om met een hele dikke sneaker voor de dag te komen. De Air Jordan MA2 sneakers behoren, net als de Air Jordan Spiz Ike sneakers, de Air Jordan 6 Rings sneakers en de Air Jordan 2012 sneakers tot zijn favoriete Jordans. En dat is natuurlijk niet voor niets!

Het fraaie upper van de MA2’s is een mix van materialen en brengt verleden, heden en toekomst harmonieus samen. Volnerfleer wisselt modern mesh af, waar suéde stijl en klasse aan toevoegt. Handige lusjes op de hiel en tong van de schoen maken het aan- en uittrekken van de schoen gemakkelijk. De schacht en tong van de schoen zijn voorzien van een laagje schuim dat lekker zacht en comfortabel aanvoelt. De schuimrubberen inlegzool is voorzien van perforaties, zodat vocht snel en efficiënt afgevoerd wordt. Deze sneakers bieden je uitstekende support en stabiliteit en zorgen ervoor dat je letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen staat. De dikke Air-unit onder de hak van de schoen is duidelijk zichtbaar en staat garant voor optimale responsieve demping. Deze Air-unit tref je ook aan in de Nike Air Max 200 sneakers en de Nike Air Max Oketo sneakers. Het loopvlak heeft een gemixt profiel dat je wendbaarheid en flexibiliteit geeft, zonder dat je daarbij verliest op grip. De Air Jordan MA2 sneakers gaan voor niemand uit de weg. Niet op het court en niet op de straat.