Air Jordan Legacy 312 sneakers

133 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#airjordanlegacy312

Onder de loep Air Jordan Legacy 312

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Legacy 312.

Natuurlijk heeft de Sneakerbaron alle Air Jordan sneakers in zijn collectie opgenomen. Hij is lang op zoek geweest naar de Air Jordan Legacy 312 sneakers, maar zijn geduld werd beloond. Zijn collectie is compleet en de Sneakerbaron is (weer) een gelukkig man. Onder het label Air Jordan heeft Nike een behoorlijk aantal modellen op de markt gebracht. Keer op keer weten de designers van Nike weer te verrassen door met echt nieuwe releases te komen. De Air Jordan Legacy 312 sneakers zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Want ook dit is zonder enig voorbehoud weer een dikke basketbalsneaker te noemen.

Het bovenwerk van de schoen is soepel en voorzien van ventilatieperforatie. De schoen geeft je extra support op de momenten waarop je dit het hardst nodig hebt. Het kan er immers flink aan toe gaan op het court. De hiel- en enkelpartij zijn hierbij kwetsbaar, vandaar dat deze verstevigd zijn. Ook de neus van de schoen is verstevigd. De demping is meer dan uitstekend, zoals je mag verwachten van een sneaker die de naam van ’s werelds beste basketballer ooit draagt. De rubberen zool geeft je maximale grip en optimale wendbaarheid op het court. De Air Jordan Legacy 312 sneakers zijn verkrijgbaar in lage en halfhoge uitvoeringen.