Air Jordan Max Aura sneakers

216 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#airjordanmaxaura

Onder de loep Air Jordan Max Aura

Kleuren, materialen en het verhaal van de Air Jordan Max Aura.

De Sneakerbaron is heel lang op zoek geweest naar een dikke basketbalsneaker die het ook goed doet op de straat. Zijn zoektocht mocht dan even duren, hij heeft gevonden waar hij naar op zoek was, namelijk de Air Jordan Max Aura sneakers. Deze fraaie basketbalsneakers zijn namelijk gemaakt voor zowel on court als off court. En dat is lang niet altijd het geval met basketbalsneakers. De Air Jordan Max Aura sneakers zijn rasechte Jordans.

Het jumpman-logo prijkt dan ook vol trots op de zijkant van de schoen. Het bovenwerk van de schoen bestaat voor het grootste deel uit leer. Dit is niet alleen stevig, maar ook soepel en het voegt ook nog stijl en klasse aan de schoen toe. Deze sneaker heeft dan ook een zeer prettige en comfortabele fit. Onder de hak zie je de bekende Air unit zitten die, zoals je vast en zeker weet, een garantie is voor optimale demping. Voor het profiel van de rubberen zool hebben de ontwerpers gekozen voor een klassiek visgraatpatroon. Voordeel hiervan is dat je hierdoor beschikt over ultieme grip, zonder dat je verliest op wendbaarheid en flexibiliteit. De Air Jordan Max Aura sneakers zijn er voor iedereen en voor jou in het bijzonder. Welke colorway kies jij?