Asics Gel-1090 sneakers

120 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-1090

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-1090.

Ontspannen hardlopen en tegelijkertijd je persoonlijk record aanscherpen? Doe net als de Sneakerbaron en kies voor de Asics Gel-1090 sneakers. Deze sneakers zijn de ultieme running shoes die je verder brengen dan je ooit bent geweest. Je ziet direct aan de Asics Gel 1090 sneakers dat ze er helemaal klaar voor zijn. Ready, set and off you go! Deze hardloopsneakers hebben een licht bovenwerk van ademend mesh dat versterkt is met PU-materiaal. Dit PU is als een soort kooiconstructie om het mesh aangebracht, waardoor je uitstekende support ervaart. Ook bij zijwaartse bewegingen.

Het comfortabele voetbed van de Gel-1090’s is uitneembaar en heeft als prettige eigenschap dat het vochtregulerend is. In de EVA binnenzool is de demping ter hoogte van de hak geplaatst. Schokken worden moeiteloos opgevangen, gepareerd als het ware, waardoor je lichtvoetig rent. Als stijlvol detail is ‘1090’ branding aangebracht op de zijkant van de loopzool. De schoen heeft een traditionele vetersluiting en een pasvorm die iets kleiner uitvalt. Goed om te weten, dus bestel jouw paar Asics Gel-1090 sneakers een maatje groter dan je normale schoenmaat.