Asics Gel-Sonoma sneakers

119 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Sonoma

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Sonoma.

Kom maar op, wij kunnen alles aan! Dat is wat de Asics Gel-Sonoma sneakers je al van verre lijken te zeggen. En kom je dichterbij, dan zie je dat ze dit wel degelijk menen. De Sneakerbaron is onder de indruk van deze dikke, stoere sneakers. Niet alleen qua looks, maar zeker ook vanwege de performance van deze kicks. De Asics Gel-Sonoma sneakers komen het best tot hun recht op onverhard terrein, net zoals de Asics Gel-Fujitrabuco sneakers en de Asics Gel-Venture sneakers.

Het bovenwerk van de Gel-Sonoma's is gemaakt van verstevigd mesh, dat ademend is en strak om je voet sluit. Overlays van synthetisch materiaal voegen stevigheid aan het bovenwerk toe en zorgen voor meer stabiliteit. De moderne, vernieuwde leest van de schoen zorgt voor veiligheid en maximale ondersteuning. Maar natuurlijk stel je een beetje comfort ook wel op prijs. Het ORTHOLITE™ voetbed voorziet in deze behoefte, want het voetbed is zowel zacht als dempend. In de AMPLIFOAM™-middenzool is de gepatenteerde Gel-technologie verwerkt die je ook aantreft in de Asics Gel-Game sneakers en de Asics Gel-Tactic sneakers. Deze responsieve demping absorbeert de schokken, verdeelt ze over de gehele schoen, om ze vervolgens aan je terug te geven in de vorm van energie. De massief rubberen buitenzool heeft een profiel met grove structuur. Hierdoor weet je zeker weet dat je op elk terrein over maximale grip beschikt. Ben jij iemand die de Asics Gel-Sonoma sneakers de uitdaging kunt bieden die ze nodig hebben?