Asics Trabuco Max sneakers

21 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Trabuco Max

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Trabuco Max.

Als trailrunner weet je als geen ander hoe belangrijk de juiste footwear is. Ook Asics weet dit en heeft voor jou een hele dikke trailsneaker klaar staan. De Asics Trabuco Max sneakers laten er geen misverstand over bestaan dat ze elk terrein aankunnen. Ongeacht de omstandigheden. De Sneakerbaron weet uit eigen ervaring dat je op de verharde weg ook prima uit de voeten kunt met deze sneakers. De Asics Trabuco Max sneakers hebben veel gemeen met andere Asics sneakers als bijvoorbeeld de Asics Sonoma sneakers en de Asics Gel-Venture sneakers.

De Trabuco Max's hebben een moderne stoere look die zelfvertrouwen geeft. De schoen heeft een bovenwerk van ademend mesh dat je voeten droog en koel houdt. Zelfs in het heetst van de strijd! De 3D-constructie die in het upper is verwerkt, biedt support en stabiliteit. De schoen heeft een normaal vetersysteem dat uit een combi van veteroogjes en veterlusjes bestaat. Maximaal comfort word je geboden door de ORTHOLITE™-sockliner die eveneens een bescheiden bijdrage levert aan de demping. De GUIDESOLE™-technologie zorgt ervoor dat je als hardloper minder energie verbruikt om dezelfde afstand af te leggen. En dan de demping, die net als bij de Asics Gel-Fujitrabuco sneakers, ongekend goed is. Hiervoor verantwoordelijk is de FLYTEFOAM™-technologie die in de tussenzool onder de hak verwerkt is. Overbodig om te zeggen dat de demping responsief is. Grip is dankzij de ASICSGRIP™-buitenzool een absolute zekerheid, zonder daarbij in te leveren op wendbaarheid. De Asics Trabuco Max sneakers dagen je uit. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?