Asics Gel-Rocket sneakers

35 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Rocket

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Rocket.

De Asics Gel-Rocket sneakers zijn de perfecte sneakers om indoor mee te sporten. Deze indoorsneakers hebben geen specifieke voorkeur voor een bepaalde sport. Dus of je nu naar de sportschool gaat, aan volleybal of handbal doet, ze gaan graag met je mee. De Sneakerbaron draagt ze in het weekend ook vaak thuis, lekker casual onder zijn trainingspak. Net als de Asics Gel-Rocket sneakers zijn ook de Asics Gel-Tactic sneakers echte indoorsneakers.

Wat heel belangrijk is bij indoorsporten, is dat je sneakers je goede stabiliteit en support geven. Dit helpt simpelweg blessures te voorkomen. in het geval van de Gel-Rockets wordt dit onderdeel verzorgd door de zogenaamde 'Califinoria Slip Lasting-tecnologie'. Hierdoor sta je letterlijk stevig in je schoenen en bovendien voegt deze technologie comfort aan de schoen toe. Het vetersysteem telt zes veteroogjes en is belangrijk voor de uitstekende fit en pasvorm van de schoen. De ingang en de tong van de schoen zijn licht gewatteerd voor extra comfort. De EVA-inlegzool is ergonomisch en uitneembaar. Ter hoogte van de middenvoet is de schoen uitgerust met het TRUSSTIC SYSTEM ™, waardoor je beschikt over maximale wendbaarheid met daarbij optimale ondersteuning. Net zoals de Asics Gel-Pulse sneakers en de Asics Gel-Venture sneakers is ook deze sneaker voorzien van de gepatenteerde Ascis Gel-technologie. Hierdoor ben je verzekerd van maximale responsieve demping en worden schokken snel geabsorbeerd en afgevoerd. Om schokken bij het afzetten te verlagen is hier het Cushioning System aan toegevoegd. Met de Asics Gel-Rocket sneakers maak je echt het verschil en weet je zeker dat je er goed uitziet.