Asics Lyte Classic sneakers

74 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Lyte Classic

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Lyte Classic.

Zodra de Sneakerbaron het woord ‘classic’ in een sneakermodel hoort, is zijn belangstelling direct gewekt. En zo ging het ook toen hij hoorde dat Asics de Asics Lyte Classic sneakers op de markt zou brengen. Geduld is niet één van de sterkste punten van de Sneakerbaron, maar zijn wachten werd beloond. Want de Asics Lyte Classic sneakers overtroffen zijn stoutste verwachtingen. Deze sneakers hebben die typisch jaren tachtig look. In het lage, sportieve model zie je direct kenmerken van de running shoes uit vroeger tijden. De neus en zijkant van de schoen is gemaakt van het ademende meshmateriaal.

Suede en leren overlays voegen de juiste dosis stijl toe en zorgen er ook voor dat het upper je steun geeft. De gevoerde instap is een weldaad voor je voet, net zoals het uitneembare OrthoLite® voetbed dit is. Dit voetbed helpt bij de vochtregulatie en is bovendien licht dempend. Ook aan de binnenzijde is gebruik gemaakt van mesh, namelijk voor de voering. De platte zool van de Lyte Classics heeft een prettige demping. De rubberen zool slijt nauwelijks en heeft een profiel dat je uitstekende grip biedt. De Asics Lyte Classic sneakers zijn sneakers die zowel de looks als de brains hebben. Worden dit jouw nieuwe sneakers?