Asics GT-II sneakers

56 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics GT-II

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics GT-II.

Wat een stijl, wat een klasse! Ja, voor de Asics GT-II sneakers krijgt de Sneakerbaron de handen wel op elkaar. En het kan toch ook bijna niet anders dan dat ook jij warm loopt voor deze dikke sneakers? De Asics GT-II sneakers zijn een eerbetoon aan het origineel dat in 1986 voor het eerst op de markt gebracht werd. Toentertijd waren deze sneakers de eerste hardloopschoenen van Asics die waren voorzien van de befaamde Gel-technologie (demping).

Anno nu zie je veel van het origineel terug in de GT-II. Het model is nog steeds vrij simplistisch en dat is direct ook één van de sterke punten van deze sneakers. Je hoeft namelijk niet futuristisch of iets dergelijks te zijn om op te vallen. Met andere woorden, eenvoud is de grootste kracht. Deze schoen is zeer stijlvol, wat komt door het bovenwerk van suède. Sommige uitvoeringen van dit model hebben een lederen bovenwerk, maar dat maakt de schoen niet minder stijlvol. Integendeel! In de basis is en blijven de Asics GT-II sneakers running shoes. Demping en grip zijn tot in de puntjes verzorgd, net als steun en pasvorm. Daarnaast zijn het ook ideale sneakers om casual te dragen. Bijvoorbeeld als je de stad in gaat met je vrienden. Enjoy!