Asics Novablast sneakers

159 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Novablast

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Novablast.

Op een comfortabele manier je hardlooprecords verpulveren? Het kan met de Asics Novablast sneakers. Want alles aan deze dikke hardloopsneakers ademt snelheid. De Sneakerbaron is helemaal weg van de futuristische looks van deze sneaker. De Asics Novablast sneakers zien er dan ook net even anders uit dan de gemiddelde runners. Het eerste dat opvalt is natuurlijk die dikke foam tussenzool. We hadden het al even over comfort en daar speelt de tussenzool een belangrijke rol in. Asics gebruikt hiervoor namelijk een technologie die ze FLYTEFOAM Blas™ noemen. Hierdoor beschik je over een ongekend goede demping. En inderdaad, deze demping is responsief. Het bovenwerk van de schoen is licht door het gebruik van mesh.

De pasvorm is zeer prettig, waarbij de schoen strak aansluit om je voet. Hierdoor heb je altijd een goede feeling met de ondergrond. De eerder genoemde tussenzool loopt iets verder door dan de hak en dat zorgt voor een goede stabiliteit. Het uitneembare voetbed is verend en draagt bij aan een goede vochtregulatie. De AHAR™ buitenzool heeft een profiel dat ervoor zorgt dat je niets te klagen hebt over wendbaarheid en grip. Scoor jouw paar Asics Novablast sneaker gewoon in dezelfde maat als je normale schoenen, want er is geen afwijkende maatvoering.