Asics Gel-Noosa sneakers

80 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Noosa

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Noosa.

De Asics Gel-Noosa sneakers zijn opvallende verschijningen die het straatbeeld kleur geven. Het zijn extravagante sneakers die zich als een vis in het water voelen wanneer ze in het middelpunt van de belangstelling staan. Vandaar dat de Sneakerbaron helemaal weg is van de Asics Gel-Noosa sneakers. Deze sneakers hebben, net als de Asics Dynablast sneakers en de Asics Gel-Kayano sneakers, hardlopen in hun DNA.

Een modern upper van geweven mesh zorgt ervoor dat de Gel-Noosa's zich strak om je voet sluiten. Dit materiaal houdt bovendien je voeten droog en koel, omdat het ademend is. Deze sneaker zijn licht van gewicht, wat een groot pluspunt is voor hardlopers. De elastische veters en het speels ogende lipje op de hiel zorgen ervoor dat je de schoen snel en gemakkelijk aantrekt. De AHAR™-hielkap biedt stabiliteit en ondersteuning en gaat slijtage tegen. Hierdoor gaan deze sneakers langer mee en zijn ze duurzaam. Ter hoogte van de achtervoet is de gepatenteerde Asics Gel-technologie aangebracht. Je bent dan verzekerd van maximale responsieve demping die vergelijkbaar is met de demping in de Asics Gel-Diablo sneakers, de Asics Gel Kyrios sneakers en de Asics Gel-Dedicate sneakers. De demping wordt versterkt door de lichtgewicht FLYTEFOAM™ tussenzool, die ook bijdraagt aan het loopcomfort van de schoen. Het kleurrijke karakter van de Asics Gel-Noosa sneakers zet zich door tot op de rubberen loopzool. Deze is voorzien van een gevarieerd profiel, waardoor je op elke ondergrond beschikt over uitstekende grip en wendbaarheid. Rest er nog maar één vraag. Kun jij deze extravagante sneakers aan?