Asics Gel-Game sneakers

81 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Game

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Game.

De Asics Gel-Game sneakers zien er niet alleen super dik uit, ze zijn ook jouw ideale sportmaatjes. Van origine zijn het tennissneakers, maar ook in de sportschool weten deze sneakers van wanten. De Sneakerbaron is echt onder de indruk van de prestaties van de Asics Gel-Game sneakers. Dat geldt overigens ook voor andere Asics sneakers, want ook over de Asics Gel-DS sneakers en de Asics Gel-Kyrios sneakers is hij zeer te spreken.

De Gel-Games zijn sneakers die je maximale support en stabiliteit bieden. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de TRUSSTIC™-technologie, die verwerkt is in de tussenzool. Verder dragen de overlays van PU-materiaal op het bovenwerk van de schoen en de versterkte hak hier aan bij. In het heetst van de strijd wil je niet alleen je hoofd koel houden, maar ook je voeten. Geen probleem, want in het upper van deze schoen is het ventilerende mesh verwerkt. Dit mesh zorgt, in combinatie met het traditionele vetersysteem, voor een bijzondere goede pasvorm en fit. En dan die fantastische demping die deze sneaker je biedt. Hiervoor verantwoordelijk is de gepatenteerde GEL™-dempingstechnologie die je ook aantreft in de Asics Gel-Nimbus sneakers, de Asics Gel-Rocket sneakers en de Asics Gel-BND sneakers. Natuurlijk is de demping responsief en worden de schokken snel omgezet in energie. Kijken we tot slot nog even naar de geprofileerde loopzool en dan zien we dat grip, flexibiliteit en wendbaarheid voor de Asics Gel-Game sneakers de gewoonste zaak van de wereld is.