Asics Gel-Nimbus sneakers

24 schoenen gevonden

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Nimbus

Kleuren, materialen en het verhaal van de Gel-Nimbus.

Asics heeft al heel wat fraaie runners op zijn naam staan. Wat de Sneakerbaron betreft behoren de Asics Gel-Nimbus sneakers tot één van de mooiste en beste uit de Asics-familie. Hardlopen wordt pas echt een feestje als je de Asics Gel-Nimbus sneakers draagt. Waarom? Dat vertelt de Sneakerbaron je uiteraard graag. Deze dikke sneaker dient maar één doel en dat is hardlopen naar een heel nieuw level te tillen. Deze runners komen het beste tot hun recht bij het lopen van lange afstanden. De technologie is hier specifiek op afgestemd. Het soepele bovenwerk is ademend (mesh) en soepel, terwijl je tegelijkertijd veel stabiliteit en steun ervaart.

De TRUSSTIC™-technologie die in de schoen is aangebracht ter hoogte van je voetholte zorgt voor nog meer stabiliteit. De FLYTEFOAM™ Propel-technologie in de tussenzool zorgt ervoor dat je je voeten minder belast en zorgt er ook voor dat je energie terugkrijgt (responsief). Op twee plaatsen is de befaamde GEL™-technologie toegepast, namelijk bij de hiel en de voorvoet. Maximale demping dus. De AHAR™-buitenzool, voorzien van flexgroeven, is bijzonder licht van gewicht en staat bovendien bekend om zijn duurzaamheid. Wil jij echt het maximale uit jouw hardlopen halen? Dan zijn de Asics Gel-Nimbus sneakers er speciaal voor jou.

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!