Asics Gel-Pulse sneakers

101 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Pulse

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Pulse.

Ben je een fanatiek hardloper en stel je hoge eisen aan je hardloopsneakers? Dan zijn de Asics Gel-Pulse sneakers gemaakt voor jou. Deze kicks hebben werkelijk waar alles in huis om alles uit je run te halen. De Sneakerbaron kan het weten, want die heeft er al heel wat kilometers op zitten met zijn Asics Gel-Pulse sneakers. Deze sneakers hebben een licht bovenwerk dat voor het grootste deel bestaat uit geconstrueerd mesh. Hierdoor is niet alleen de fit van de schoen optimaal, maar ook ventilatie en verkoeling. De Gel-Pulse’s bieden je uitstekende stabiliteit en support.

Maar ook aan comfort is gedacht. Zo voelt de binnenvoering van dun textiel zeer aangenaam wat ook geldt voor de Ortholite inlegzool. De middenzool van AmpliFoam en de Gel-technologie zijn samen hoofdverantwoordelijk voor de superieure responsieve demping van de schoen. Het AmpliFoam heeft de eigenschap dat het zich aanpast aan de ondergrond waar je op loopt. De Guidance Line op de buitenzool is een verticale groef die bijdraagt aan een goede afwikkeling van je voet. Het profiel op deze buitenzool voegt hier maximale grip aan toe. Met de Asics Gel-Pulse sneakers loop je sneller, verder, makkelijker en comfortabeler dan je ooit hebt gedaan.