Asics Upcourt sneakers

51 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Upcourt

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Upcourt.

De Asics Upcourt sneakers zijn sneakers die vooral bedoeld voor indoorsporten. Maar vind jij dit gewoon hele dikke sneakers en wil je ze, net als de Sneakerbaron, ook casual dragen? Dan zegt de Sneakerbaron: ‘Doen!’ Want ook buiten de zaal voelen de Asics Upcourt sneakers zich prima thuis. Het upper van de schoen is gemaakt van mesh en synthetisch leer. Het kan er heet aan toe gaan als het om de punten gaat, maar dankzij het mesh hou jij je voeten altijd koel. De schoen is uitgerust met zogenaamde ‘California Slip Lasting’ die voor extra stabiliteit en comfort zorgt.

Het Asics Trusstic System® verlaagt het gewicht van de schoen, waardoor jij nog beter kunt performen. De met textiel gevoerde instap voelt zeer comfortabel aan en sluit goed rond je enkel. Ook dit zorgt voor support en stabiliteit. Of je nu volleybalt, korfbalt of handbalt, een goede responsieve demping is vandaag de dag een absolute must. Daarom heeft Asics het GEL Cushioning systeem in de hak van de Upcourts geplaatst. Dit geeft je net dat beetje extra dat nodig is om de voorsprong over de streep te brengen. Maximale grip en wendbaarheid word je op maat geleverd door de rubberen loopzool. De Asics Upcourt sneakers hebben een normale maatvoering. Bestel ze dus gewoon in je gebruikelijke schoenmaat.