Asics Gel-Tactic sneakers

31 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Tactic

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Tactic.

Liever indoor sporten dan outdoor? Ieder heeft zo zijn voorkeuren, dat begrijpt de Sneakerbaron heel goed. Hij is dan ook maar wat blij dat er sneakers zijn die zich juist in de sporthal of sportschool als een vis in het water voelen. De Asics Gel-Tactic sneakers zijn uitstekende voorbeelden van deze sneakers. Ook de Asics Gel-Rocket sneakers en de Asics Gel-Court sneakers staan indoor hun mannetje.

De Asics Gel-Tactic sneakers zien er super sportief uit en ze betreden graag de arena om te laten zien wat ze in hun mars hebben. En dat is nogal wat! Checken we eerst het upper van de schoen en hierin komen we het ventilerende mesh tegen. Overlays van leer en synthetisch materiaal voegen support en stabiliteit aan de schoen toe. Ditzelfde geldt voor de versterkte hiel van de schoen, die de kans op blessures verkleint. De schoen heeft een normaal vetersysteem, een gewatteerde ingang en een zachte tong. Aan comfort dan ook zeker geen gebrek en dit zet zich door aan de binnenzijde van de schoen. Dit inner is met textiel gevoerd, wat zorgt voor een goede ventilatie. De ORTHOLITE™-inlegzool dempt je stappen en is uitneembaar. De veerkrachtige EVA-tussenzool is voorzien van de gepatenteerde Asics GEL™-technologie, waardoor je beschikt over ultieme responsieve demping. Dit is niet de eerste sneaker van dit merk waarin deze technologie wordt toegepast. Je treft deze namelijk ook aan in de Asics Gel-DS sneakers en de Asics Gel-Venture sneakers. De rubberen buitenzool is gemaakt van Wet Grip Rubber en levert je de best denkbare grip en wendbaarheid. De Asics Gel-Tactic sneakers laten je optimaal performen. Worden dit jouw nieuwe sneakers?