Asics Patriot sneakers

68 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Patriot

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Patriot.

De Asics Patriot sneakers gaan geen enkele sportieve uitdaging uit de weg. En als het om hardlopen gaat, zijn ze sowieso van de partij. De Sneakerbaron heeft al heel wat kilometers gelopen met deze sneakers en is elke keer weer super enthousiast over deze runners. Ook in de sportschool weten ze van wanten en helpen ze je optimaal te performen. Lekker multifunctioneel dus, net als de Asics Solution sneakers en de Asics Novablast sneakers.

Wat direct opvalt aan de Patriots is het super fraaie upper dat vrijwel geheel gemaakt is van mesh. Dit materiaal zorgt ervoor dat je voeten koel en droog blijven, omdat het luchtdoorlatend is. De schoen weegt maar weinig en dat spreekt altijd in het voordeel van een running shoe als deze. De schoen sluit strak om je voet en mede daardoor ervaar je direct uitstekende support en stabiliteit. Het zeven veteroogjes tellende vetersysteem draagt hier zeker zijn steentje aan bij. Om slijtage tegen te gaan is de neus van de schoen versterkt. Het voetbed voelt zacht en comfortabel aan en draagt bij aan de uitstekende demping van deze sneaker. Hoofdverantwoordelijk voor de responsieve demping is echter de in de tussenzool verwerkte EVA-technologie. Schokken worden in no time geabsorbeerd en aan je teruggegeven in de vorm van energie. Precies zoals dit ook het geval is bij de Asics Tarther OG sneakers. Het profiel op de rubberen buitenzool heeft onder andere groeven die overtollig water snel en efficiënt afvoeren. Hierdoor heb je altijd en overal maximale grip die vergelijkbaar is met die van de Asics Gel-Nandi sneakers. De Asics Patriot sneakers bestel je gewoon je reguliere schoenmaat, want ze hebben geen afwijkende maatvoering.