Asics Gel-Nandi sneakers

45 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Asics modellen

Top 3 deze week

Onder de loep Asics Gel-Nandi

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Nandi.

Asics komt met een hele dikke retrosneaker, de Asics Gel-Nandi sneakers. De Sneakerbaron is fan en heeft zelfs verschillende colorways van deze sneakers in zijn collectie opgenomen. Volledig terecht en de Asics Gel-Nandi sneakers verdienen dan ook zeker even jouw aandacht. Deze sneakers zijn gebaseerd op de runners uit de jaren negentig van de vorige eeuw. Dit is duidelijk te zien aan het model en het hierbij horende lijnenspel. De schoen heeft een upper van ventilerend mesh, dat stijlvol wordt gecombineerd met lederen overlays.

Hierdoor is dit upper zowel soepel als stevig en ervaar je een prettige steun. Het traditionele vetersysteem laat het aan jou over hoe strak je de schoen draagt. Op de lus op de hiel van de schoen is, als stijldetail, het Asics-logo aangebracht. In de robuuste, dikke zool is voor de best mogelijke demping, de befaamde Gel-technologie van dit merk verwerkt. Vanzelfsprekend is deze responsief, waardoor je makkelijker loopt en dit ook nog eens langer volhoudt. Kijken we tot slot nog even naar de rubberen loopzool van de Asics Gel-Nandi sneakers, waarbij we zien dat deze van een profiel is voorzien dat je altijd en overal voorziet van maximale tractie en flexibiliteit.