Asics Gel-Excite sneakers

109 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Excite

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Excite.

Uitstekende runners hoor, die Asics Gel-Excite sneakers! Dat was de eerste reactie van de Sneakerbaron na een rondje hardlopen op deze sneakers. Prettige bijkomstigheid is dat de Asiscs Gel-Excite sneakers er ook nog eens heel vet uitzien. Mooie combi, maar natuurlijk valt er meer over deze sneakers te vertellen. Laten we eens beginnen met het upper van de schoen onder de loep te nemen. Dit upper is gemaakt van zogenaamd ‘technisch mesh’. Dit soepele materiaal is ademend, waardoor je nooit meer last hebt van te warme voeten. Bovendien is dit materiaal op verschillende plekken verstevigd, zodat je uitstekende ondersteuning en stabiliteit ervaart.

De Gel-Excite’s wegen maar weinig en dat komt je prestaties uiteraard alleen maar ten goede. Zowel de instap als de binnenzijde van de schoen zijn gevoerd, waardoor de schoen zeer comfortabel draagt. De OrthoLite-inlegzool draagt bij aan zowel het comfort als de demping van de schoen. De AmpliFoam middenzool voorziet je van maximale responsieve demping, aangevuld door de GEL-technologie in de hak van de schoen. De buitenzool is gemaakt van ASICS High Abrasion Rubber, een materiaal dat zeer licht, dunner en slijtvaster is dan ‘normaal’ rubber. Oh ja, natuurlijk kun je de Asics Gel-Excite sneakers ook prima casual dragen. Vinden ze helemaal niet erg!