Asics Gel-Contend sneakers

46 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Contend

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Contend.

De Asics Gel-Contend sneakers zijn runners van het eerste uur. Alles aan deze sneakers is gericht op hardlopen en het verbeteren van records. Dat wil jij, net als de Sneakerbaron, toch ook? De Asics Gel-Contend sneakers zijn bijzonder licht van gewicht. Dit komt omdat er alleen gebruik is gemaakt van lichte materialen. En hoe lichter de schoen, hoe beter dit is. Simpelweg omdat je minder gewicht mee te nemen hebt, waardoor je sneller bent. Voor het bovenwerk van de schoen is voornamelijk het lichte en ademende mesh gebruikt.

De leren overlays voegen support en stabiliteit toe aan het bovenwerk. De schoen is bij de hak en tenen versterkt. De instap, ook wel kraag genoemd, is gewatteerd en sluit goed aan rondom je enkel. Het ergonomische voetbed draagt bij aan de demping en ook aan de goede vochtregulatie. Natuurlijk hebben moderne runners als de Gel-Contends responsieve demping, die in het geval van Ascis wordt verkregen door de gepatenteerde Gel-technologie. Tot slot staan we nog even stil bij de rubberen loopzool die een gevarieerd profiel heeft en daardoor voor uitstekende grip zorgt. Fijne sneakers hoor, die Asics Gel-Contend sneakers!