Asics Gel-Kinsei sneakers

44 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Kinsei

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Kinsei.

De Asics Gel-Kinsei sneakers zijn dikke running shoes die het niet erg vinden als je ze uitdaagt. Mag het een kilometertje of wat meer zijn? Graag zelfs, want daar draaien deze dikke sneakers de hand niet voor om. En de Sneakerbaron natuurlijk ook niet, want die heeft op de Asics Gel-Kinsei sneakers al heel wat extra kilometers gelopen. Deze sneakers zijn gemaakt om het asfalt op te vreten. Ze zijn lekker licht van gewicht, wat mede komt door het bovenwerk dat voor een groot deel uit mesh bestaat. Optimale ventilatie dus en datzelfde geldt voor support, dankzij de leren overlays. Een 7-gaats vetersluiting en een tong met Asics-logo completeert het upper van deze schoen.

De Ortholite™ binnenzool geeft extra stabiliteit en comfort. Ook het TRUSSTIC SYSTEM ™, een gepatenteerde middenvoettechnologie levert je extra ondersteuning. De demping wordt verzorgd door de beproefde Gel-technologie van Asics. Deze is aangebracht in de hiel van de Gel-Kinsei’s. Het loopcomfort wordt verder nog geoptimaliseerd door het Impact Guidance System (IGS), dat zorgt voor een zo natuurlijk mogelijke loopbeweging. Best intelligente sneakers hoor, die Asics Gel-Kinsei sneakers.