Asics GT-2000 sneakers

157 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics GT-2000

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics GT-2000.

Veel runnshoes leggen de nadruk op het praktisch nut en veel minder op de looks. Maar dat is gelukkig niet het geval met de Asics GT-2000 sneakers. Dit zijn echt uitzonderlijk fraaie hardloopsneakers en het zal je dan ook niet verrassen dat je de Sneakerbaron regelmatig kunt spotten op deze hele dikke sneakers. De ontwerpers hebben zeker veel aandacht gegeven aan het uiterlijk van de GT-2000’s, maar hebben hierbij de functionaliteit niet uit het oog verloren.

Het zijn antipronatieschoenen en dat betekent dat je veel support ervaart en je voet niet tot nauwelijks naar binnen kantelt. De hielkap is verstevigd, zodat je direct bij het aantrekken van de schoen al steun voelt. Het soepele bovenwerk van mesh zorgt voor een goede luchtcirculatie. In de tussenzool heeft Asics gekozen voor FLYTEFOAM™-technologie, die je responsieve demping geeft. De GEL™-technologie (vernieuwd) in de voor- en achtervoet draagt bij aan de ongeëvenaarde demping van de deze sneakers. De DYNAMIC DUOMAX™- en TRUSSTIC SYSTEM™-technologie helpen je bij het verbeteren en corrigeren van je loopstijl. Tot slot is het goed om te weten dat de Asics GT-2000 sneakers vooral bedoeld zijn voor hardlopen op verharde ondergrond.