Asics Tarther OG sneakers

47 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Tarther OG

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Tarther OG.

De Sneakerbaron liep, letterlijk en figuurlijk, direct weg met de Asics Tarther OG sneakers. En geef hem eens ongelijk, want deze dikke sneaker mag gezien worden hoor. De Asics Tarther OG sneakers zijn retrosneakers, waarvoor de designers de klassieke runners uit de jaren tachtig als uitgangspunt hebben genomen. Met een upper dat onder andere uit textiel bestaat, ben je verzekerd van een perfecte fit. De schoen heeft een vetersluiting die speels en frivool aandoet, omdat de vetergaatjes niet in één rechte lijn zijn geplaatst.

De suede overlays zijn meer dan alleen een stijlvolle toevoeging, want deze dragen ook bij aan de steun en support van de Tarther OG’s. Op de hak vind je Asics branding, aangebracht op leer. Deze sneakers dragen zeer comfortabel, mede dankzij de voering van textiel en het ergonomische voetbed. Nog meer comfort ervaar je door de gewatteerde instap. De demping van de schoen is uitstekend, dankzij de dikke foamzool. De loopzool is van slijtvast rubber gemaakt en heeft een profiel dat je optimale grip levert. De Asics Tarther OG sneakers draag je casual, maar misstaan zeker niet onder een iets minder formele zakelijke outfit.