Asics Gel-Challenger sneakers

66 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Asics modellen

Top 3 deze week

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Asics Gel-Challenger

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Challenger.

De Asics Gel-Challenger sneakers mogen dan wel echte tennissneakers zijn, de Sneakerbaron vindt ze zo vet dat hij ze ook casual draagt. En groot gelijk heeft hij, want dat vinden deze sneakers helemaal niet erg. De Asics Gel-Challenger sneakers dagen je uit om lekker actief te zijn, want daar doe je deze dikke sneakers echt een groot plezier mee. Ditzelfde geldt voor andere Asics sneakers als de Asics Gel-Dedicate sneakers en de Asics Gel-Game sneakers.

De Gel-Challengers dwingen onmiddellijk respect af en daarmee heb je direct een voorsprong te pakken. En die voorsprong geven deze sneakers niet meer weg. Het soepele bovenwerk van de schoen vormt zich uitstekend om je voet. Je ervaart meteen bij het aantrekken van de schoen veel support en stabiliteit. De TRUSSTIC SYSTEM™-technologie in de schoen doet wat dit betreft nog een extra duit in het zakje. De schoen weegt maar weinig en dat komt je prestaties alleen maar ten goede. Zowel de tong als de kraag van de schoen zijn gewatteerd met foam. Comfort? Check! Het ORTHOLITE-voetbed is niet alleen comfortabel, maar speelt ook een bescheiden rol met betrekking tot de demping van de schoen. Deze wordt, net als bij de Asics Gel-Preleus sneakers en de Asics Gel-Venture sneakers verzorgd door de GEL™-technologie in de voor- en achtervoet van de schoen. Deze technologie is verwerkt in de tussenzool die onder andere bestaat uit SOLYTE™ materiaal. Dit materiaal draagt zijn steentje bij aan demping en stabiliteit. De AHARPLUS™ buitenzool van de Asics Gel-Challenger sneakers is zeer slijtvast. Het profiel op deze buitenzool laat er geen misverstand over bestaan dat je altijd en overal beschikt over maximale grip.