Asics Gel-Fujitrabuco sneakers

30 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Asics modellen

Top 3 deze week

Onder de loep Asics Gel-Fujitrabuco

Kleuren, materialen en het verhaal van de Asics Gel-Fujitrabuco.

De Asics Gel-Fujitrabuco sneakers willen maar één ding en dat is samen met jou hardlopen. En het liefst op onverhard terrein, want dan doe je deze opvallende sneakers pas echt een plezier. De Sneakerbaron is al snel dikke maatjes geworden met de Asics Gel-Fujitrabuco sneakers. Het zijn trailsneakers, net als een aantal modellen uit de Reebok DMX lijn en een aantal modellen uit de Adidas Terrex lijn.

De Gel-Fujitrabuco’s zijn opvallende verschijningen die het helemaal niet erg vinden om in het middelpunt van de belangstelling te staan. De schoen is bijzonder licht en er is veel aan gedaan om de vochtafvoer zo optimaal mogelijk te maken. Missie geslaagd! Onder de voorvoet is een flexibele plaat aangebracht die ervoor zorgt dat je snel en soepel over parcours met stenen en boomwortels rent. Het moderne vetersysteem heeft elastische veters die je helpen om snel en gemakkelijk aanpassingen te doen tijdens het hardlopen. Vocht en vuil hebben nauwelijks tot geen kans om de schoen binnen te dringen, dankzij de speciale verstevigde constructie. Uiteraard zijn deze sneakers, net als de Asics Gel-Nimbus en de Asics Gel-Nandi sneakers, uitgerust met de superieure Gel-technologie die je voorziet van maximale responsieve demping. De rubberen loopzool is uitgerust met speciaal voor het terrein ontworpen noppen die je optimaal grip geven, zowel bergop als downhill. De Asics Gel-Fujitrabuco sneakers zijn er voor iedereen die graag zijn grenzen verlegd en offroad de strijd aangaat.