Puma Anzarun sneakers

122 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Anzarun

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Anzarun.

De Puma Anzarun sneakers zijn heel trendy sneakers. En praat je over trendy, dan heb je het over de Sneakerbaron. Niet gek dus dat hij ook deze sneakers in zijn imposante collectie heeft opgenomen. De Puma Anzarun sneakers zijn lekker licht. Dit komt omdat er gebruik is gemaakt van lichte materialen. Zo is het bovenwerk van de schoen gemaakt van het lichte en ademde mesh. Bijkomend voordeel van dit materiaal is dat je nooit meer last zal hebben van te warme voeten.

De zespunts vetersluiting draagt bij aan de uitstekende fit van de schoen. Het Softfoam+ voetbed van de Azarun’s bied je comfort en steun tegelijk. Ook de gewatteerde kraag van de schoen geeft je een heerlijk comfortabel gevoel. De PU-tussenzool van de schoen is speciaal ontwikkeld om de afwikkeling van je voet tijdens het lopen zo natuurlijk mogelijk te maken. En die tussenzool ziet er ook nog eens heel fraai uit. De Puma Anzarun sneakers zijn er voor zowel dames als heren en zijn daarnaast ook verkrijgbaar in kindermaten. Kies de colorway die bij jou past en enjoy life!