Puma Storm sneakers

23 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Storm

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Storm.

De Puma Storm sneakers zijn sneakers die tegen een stootje kunnen. Deze sneakers lijken op het eerste oog wellicht ietwat eenvoudig. Maar weet dat schijn bedriegt en volgens de Sneakerbaron ligt de kracht van de Puma Storm sneakers juist in hun eenvoud. Het gestroomlijnde model van deze sneakers roept je op tot actie. Het ademende mesh materiaal op de neus van de schoen voorkomt dat je hierbij oververhit raakt. De leren overlays zijn stijlvol, maar dienen nog een doel, namelijk het geven van steun en stabiliteit.

De Storm’s zijn comfortabele sneakers, onder andere doordat de tong en instap van de schoen gevoerd zijn. Het dempende voetbed ondersteunt de demping die verwerkt is in de voorgevormde EVA middenzool. De rubberen buitenzool is flexibel en geeft je dankzij het geribbelde profiel de grip die je nodig hebt om op verschillende ondergronden goed uit de voeten te kunnen. De Puma Storm sneakers hebben een normale pasvorm, zodat je bij het bestellen van jouw paar je gewone, reguliere schoenmaat aan kunt houden.