Puma Cassia sneakers

25 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Cassia

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Cassia.

De Puma Cassia sneakers zijn sneakers waar de Sneakerbaron toch wel een beetje van onder de indruk is. Deze dikke sneakers zijn super sportief en hebben die fijne licht agressieve uitstraling. Hiermee dwingen ze direct respect af. Niet alleen tijdens sporten, maar ook op straat. Want de Puma Cassia sneakers voelen zich overal thuis. Deze sneakers gaan verder waar de Puma Cilia sneakers gestopt zijn.

Dat de Cassia's er zo sportief uitzien heeft alles te maken met het lage, vooruitstrevende model van de schoen. Ook het strakke upper speelt hier een rol bij. Zo bestaat het upper uit het ventilerende mesh-materiaal, aangevuld met oversized leren panelen die je van support voorzien. De schoen heeft een normale vetering en een handig treklusje op de hiel. De tong is van mesh en vermindert de veterdruk. De gewatteerde instap voegt nog meer comfort aan de schoen toe, net zoals het SoftFoam+ voetbed dit doet. Dankzij de versterkte hak levert de schoen je maximale stabiliteit. Natuurlijk ontbreekt het karakteristieke 'cat-logo' niet en is deze duidelijk zichtbaar op de hak van de schoen aangebracht. De onder druk gevormde EVA-tussenzool staat garant voor superieure responsieve demping die vergelijkbaar is met die van de Puma Ignite sneakers en de Puma Mirage sneakers. Een blik op de rubberen loopzool leert dat grip en wendbaarheid tot in de puntjes verzorgd zijn. Het gevarieerde profiel op het loopvlak is hiervoor verantwoordelijk. De Puma Cassia sneakers gaan er ook graag met jou op uit. Ga je met ze mee?