Puma Mirage sneakers

213 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#pumamirage

Onder de loep Puma Mirage

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Mirage.

Ah, je bent op zoek naar fraaie retrosneakers? Dan heb je nu gevonden waar je naar zocht, want de Puma Mirage sneakers zijn hele dikke sneakers in retrostijl. De Sneakerbaron had direct een zwak voor deze sneakers en als echte liefhebber begrijp je vast en zeker waarom. Check de Puma Mirage sneakers dan ook snel. De roots van deze sneakers liggen in de jaren negentig. Het model mag je gerust als klassiek omschrijven, mits je dit met respect doet. Want dat verdienen de Mirages. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit mesh in combinatie met suede overlays en (synthetisch)leer. Een goede luchtcirculatie is dan ook gegarandeerd.

Bij het aantrekken van de schoen ervaar je direct dat de pasvorm uitstekend is. Je staat letterlijk stevig in je schoenen, omdat support en stabiliteit in goede handen zijn bij deze sneakers. De binnenzijde van de schoen, die gevoerd is met textiel, is comfortabel en dat komt voor een groot deel op rekening van de uitneembare, dempende inlegzool. Ook de CMEVA tussenzool levert een grote bijdrage aan de prettige demping van deze sneaker. De loopzool is flexibel, zonder dat daarbij ingeleverd wordt aan grip en wendbaarheid. Maak je look helemaal af door jouw Puma Mirage sneakers uit te kiezen in een fraaie vintage colorway.