Puma Easy Rider sneakers

34 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Easy Rider

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Easy Rider.

De Puma Easy Rider sneakers zijn sportieve sneakers die graag met je meegaan naar de sportschool. Maar ook een rondje hardlopen doen ze graag met je. Draag je zie liever casual, net als de Sneakerbaron doet? Doen, want ook daarmee doe je de Puma Easy Rider sneakers een groot plezier. Ze zijn niet voor niets heel 'easy', net als andere Puma sneakers als bijvoorbeeld de Puma Cruise Rider sneakers en de Puma Mayu sneakers.

De roots van de Easy Riders liggen in de jaren zeventig. Het klassieke, lage model brengt herinneringen aan de running shoes uit die periode naar boven. Deze sneakers zijn dan ook een eerbetoon aan de eerste generatie sneakers die onder de naam Easy Rider op de markt werden gebracht. Uiteraard heeft deze sneaker een upgrade naar de tegenwoordige tijd gekregen. Het upper van nylon met tong met geweven label is hier een goed voorbeeld van. De imitatieleren PUMA Formstrip aan de zijkant voegt een behoorlijke dosis stijl aan de schoen toe. Ook de suède overlays op de neus en hiel van de schoen zijn verantwoordelijk voor de luxe uitstraling van deze sneakers. De schoen heeft een uitstekende pasvorm, waar de klassieke snoersluiting een grote rol in heeft. De zachte, gevoerde kraag voelt comfortabel aan rond de enkels. Het ergonomische voetbed voorziet je van uitstekende support. Net als Puma Mirage sneakers en de Puma PWRFRAME sneakers hebben deze sneakers een cmeva-tussenzool. Hierdoor beschik je over optimale responsieve demping. Het noppenprofiel op de rubberen loopzool van de Puma Easy Rider sneakers voorziet je van maximale grip.