Puma Graviton sneakers

86 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Graviton

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Graviton.

De Puma Graviton sneakers zijn eigentijdse sneakers met een lichte retro-touch. Deze sneakers vergezellen je maar wat graag als je gaat hardlopen, maar ook in de sportschool weten ze van wanten. De Sneakerbaron draagt ze overigens graag als hij de stad in gaat. Zo zie je maar dat je met de Puma Graviton sneakers echt alle kanten op kunt. Dat is nog eens makkelijk! Wat dat betreft hebben deze sneakers veel gemeen met de Puma Rider sneakers en de Puma Mirage sneakers.

Voor het ontwerp van de Gravitons hebben de designers van Puma zich laten inspireren op de klassieke running shoes van het merk uit de jaren tachtig. Wat klassiek betreft blijft het daar bij, want deze sneakers zijn helemaal van deze tijd. Zo is er in het bovenwerk van de schoen gebruikgemaakt van het moderne, ademende mesh-materiaal. Zo weet je zeker dat je voeten droog en koel blijven. Het vetersysteem, dat zes veteroogjes telt, draagt bij aan de uitstekende pasvorm. De gewatteerde tong vermindert de veterdruk en draagt zo bij aan het hoge draagcomfort van de schoen. De hielclip is het bewijs dat de schoen op dit punt verstevigd is, waardoor je maximale support ervaart. Het SoftFoam+ voetbed is uitneembaar en bijzonder comfortabel. Net als de Puma RS Fast sneakers en de Puma Nrgy sneakers beschik je met deze sneakers over zeer goede demping. Verantwoordelijk hiervoor is de EVA TPU-tussenzool. Het profiel op de rubberen buitenzool bestaat uit vierkant noppen, die je voorzien van goede grip. De Puma Graviton sneakers hebben een normale pasvorm, dus bestel ze gewoon in je eigen maat.