Puma RS Dreamer sneakers

32 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#pumarsdreamer

Onder de loep Puma RS Dreamer

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma RS Dreamer.

Droom jij van hele dikke basketbalsneakers? Dan is het nu tijd om wakker te woorden, want de Puma RS Dreamer sneakers doen je dromen uitkomen. De Sneakerbaron kneep zichzelf in de arm toen hij deze sneakers voor het eerst zag. Gewoon om even te checken of hij toch niet droomde. De Puma RS Dreamer sneakers zijn lage ‘basketballers’. Deze sneakers blinken uit in grip en wendbaarheid en daarmee geef je je tegenstanders direct het nakijken. Het upper van de schoen is stevig en soepel tegelijkertijd.

Het licht elastische mesh draagt bij aan de uitstekende pasvorm van de schoen. De suède overlays zijn meer dan stijldetails, want ze voegen stabiliteit en support toe. Het dynamische vetersysteem zorgt ervoor dat je voor- en middenvoet maximale ondersteuning krijgen. Plotselinge zijwaartse moves zijn dan ook geen enkel probleem voor de RS Dreamers. Voor de tussenzool heeft Puma gekozen voor ProFoam, een licht en dempend materiaal. Voor nog meer demping heeft Puma de Running System-technologie toegepast, die natuurlijk responsief is. Het profiel op de rubberen zool geeft je maximale grip en wendbaarheid, waardoor je met de Puma RS Dreamer sneakers letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt.