Puma Cruise Rider sneakers

97 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Cruise Rider

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Cruise Rider.

Dat zijn nog eens dikke sneakers zeg! Over welke sneakers de Sneakerbaron het nu weer heeft? Over de Puma Cruise Rider sneakers natuurlijk. Deze veelzijdige sneakers zorgen ervoor dat je altijd en overal goed voor de dag komt. Of je ze nu draagt tijdens hardlopen, naar de sportschool of gewoon lekker casual. De Puma Cruise Riders hebben een flinke dosis retro meegekregen van hun designers en dat maakt ze alleen nog maar mooier. Deze sneakers hebben veel raakvlakken met de Puma Thunder sneakers en de Puma RS-Z sneakers.

De Cruise Riders hebben alles in huis om het je naar de zin te maken. Zo is het bovenwerk een mix van materialen die ervoor zorgen dat de schoen er zowel sportief als stijlvol uitziet. Voor stijl en luxe tekent het suède in het upper, terwijl het moderne mesh zorgt voor die sportieve look. De schoen heeft een normaal vetersysteem dat zes veteroogjes telt. Natuurlijk ontbreekt de karakteristieke Puma-branding niet, zodat iedereen ziet dat jij jouw sneakers kent. De tong van foam vermindert de veterdruk en de gevoerde kraag zorgt voor een comfortabel gevoel rondom de enkel. Dankzij de versterkte hak ervaar je direct bij het aantrekken al de goede support die de schoen levert. De uitneembare inlegzool draagt met veel plezier zijn steentje bij aan de goede demping van de schoen. Hoofdverantwoordelijk voor de demping is de IMEVA tussenzool, zoals je die ook tegenkomt bij de Puma Hedra sneakers en de Puma Flyer Flex sneakers. Het noppenprofiel op de rubberen loopzool geeft je grip en wendbaarheid. Met de Puma Cruise Rider sneakers steel je altijd de show!