Puma PWRFRAME sneakers

75 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma PWRFRAME

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma PWRFRAME.

Vernieuwend, vooruitstrevend, future-proof. Waar dit allemaal over gaat? Over de Puma PWRFRAME sneakers natuurlijk. Check ze snel, want je aandacht is wel het minste dat deze dikke sneakers verdienen. De Sneakerbaron is onder de indruk van deze sneakers en heeft ze natuurlijk direct toegevoegd aan zijn collectie. De Puma PWRFRAME sneakers draag je tijdens het sporten, maar ook gewoon casual. Net als andere Puma sneakers als bijvoorbeeld de Puma Liquid Cell sneakers en de Puma Anzarun sneakers.

De designers van de PWRFRAME's hebben zich bij het ontwerp van deze sneakers laten inspireren door de thema's cyber en high-tec. Dit resulteert in een moderne, zeer sportieve schoen die je van alle gemak en comfort voorziet. Een voorbeeld hiervan is het complexe, gelaagde bovenwerk van de schoen. Dit upper biedt uitstekende support en bestaat deels uit mesh. Hierdoor beschik je over optimale ventilatie en blijven je voeten droog en koel. Overlays van suède voegen een flinke dosis stijl aan de schoen toe. Van de hiel tot de middenvoet is de schoen voorzien van PWRFRAME-technologie. Deze gepatenteerde technologie levert je maximale ondersteuning en stabiliteit. De zachte tong vermindert de veterdruk. Het anatomische voetbed is zacht, comfortabel en dempend. Hoofdverantwoordelijk voor de uitstekende responsieve demping van de schoen is de CMEVA-tussenzool. Deze tussenzool vind je ook terug in andere modellen, zoals bijvoorbeeld in de Puma Mirage sneakers en de Puma Electrify Nitro sneakers. Het profiel op de loopzool ziet er zeer fraai uit, maar is natuurlijk ook functioneel. Je beschikt over maximale grip en wendbaarheid, zonder daarbij in te leveren op flexibiliteit. De Puma PWRFRAME sneakers halen het beste uit je!