Puma Vikky sneakers

52 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Vikky

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Vikky.

Wat een stijl, wat een klasse! Waar dit over gaat? Over de Puma Vikky sneakers natuurlijk. Want eerlijk is eerlijk, veel stijlvoller dan deze sneakers kan het bijna niet worden. En laat dat nou precies de reden zijn waarom de Sneakerbaron de Puma Vikky sneakers in zijn collectie heeft opgenomen. Tsja, als je baron bent, dan ben je natuurlijk één en al stijl en klasse. De Vikky’s hebben een fraai bovenwerk dat, afhankelijk van de uitvoering die je kiest, bestaat uit leer en/of suède.

Dit materiaal is stevig genoeg om je te voorzien van een flinke portie support en soepel genoeg om bij te dragen aan de uitstekende pasvorm. Op de hiel en tong is het Puma-logo aangebracht, als stijlvolle details. Natuurlijk ontbreekt de Puma Formstrip op de zijkant van de schoen niet. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor een hoge mate van comfort en is uitneembaar. In de middenzool is de voor Puma karakteristieke SoftFoam+ demping verwerkt en deze zorgt ervoor dat je het gevoel hebt amper de grond te raken als je loopt. De designers hebben zich voor de Puma Vikky sneakers laten inspireren door basketbal. Vandaar dat deze dikke, stijlvolle sneakers zowel in lowtop- als in midtopuitvoering verkrijgbaar zijn. Welke wil jij het liefste hebben?