Puma Vikky sneakers

81 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Vikky

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Vikky.

Wat een stijl, wat een klasse! Waar dit over gaat? Over de Puma Vikky sneakers natuurlijk. Want eerlijk is eerlijk, veel stijlvoller dan deze sneakers kan het bijna niet worden. Reden genoeg voor de Sneakerbaron om deze sneakers op te nemen in zijn collectie. De Puma Vikky sneakers draag je casual en niet tijdens het sporten. Deze sneakers combineren makkelijk met verschillende kledingstijlen. Ze gaan graag met je mee de stad in, net als de Puma Roma sneakers en de Puma Mayu sneakers.

De Vikky’s hebben een fraai bovenwerk dat, afhankelijk van de uitvoering die je kiest, bestaat uit leer en/of suède.Dit materiaal is stevig en voorziet je van uitstekende support. Tegelijkertijd is het soepel waardoor het bijdraagt aan de goede pasvorm. Op de hiel en tong is het Puma-logo aangebracht, als stijlvolle details. Natuurlijk ontbreekt de Puma Formstrip op de zijkant van de schoen niet. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor een hoge mate van comfort en is uitneembaar. In de middenzool is de voor Puma karakteristieke SoftFoam+ demping verwerkt en deze zorgt ervoor dat je het gevoel hebt amper de grond te raken als je loopt. De designers hebben zich voor de Puma Vikky sneakers laten inspireren door basketbal. Vandaar dat deze dikke, stijlvolle sneakers, net zoals de Puma Slipstream sneakers, zowel in lowtop- als in midtopuitvoering verkrijgbaar zijn. Welke wil jij het liefste hebben?