Puma Prevail sneakers

22 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Prevail

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Prevail.

De Puma Previal sneakers werden voor het eerst gelanceerd in 1994. De Sneakerbaron is maar wat blij dat Puma nu met een remake van deze sneakers komt. De designers van Puma hebben deze remake met groot respect voor het originele model ontworpen. Dit geeft de Puma Prevail sneakers een diepere lading die de echte sneakerliefhebber als geen ander weet te waarderen.

De Prevails hebben – hoe kan het ook anders – die typische retrolook. Deze sneakers hebben duidelijk raakvlakken met de Puma Performer sneakers. Hoe retro deze look ook mag zijn, deze sneakers zijn ultra modern. Zo is in het bovenwerk van de schoen het moderne meshmateriaal verwerkt. Leren overlays voegen stijl en luxe toe aan het upper. De schoen voorziet je van een flinke dosis stabiliteit en support. De versterkte hak speelt hierbij een belangrijke rol. De gewatteerde schacht van de schoen sluit goed om je voet en zorgt ervoor dat vuil en vocht niet binnendringen. Het dempende voetbed voelt zacht en comfortabel en draagt ook zijn steentje bij aan de goede ondersteuning die deze sneaker biedt. De Puma Trinomic-technologie voorziet je altijd en overal van maximale, responsieve demping. Het gevarieerde profiel op het rubberen loopvlak van de Puma Prevail sneakers zorgt ervoor dat goede grip voor jou een zekerheidje is.