Puma Courtflex sneakers

22 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Courtflex

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Courtflex.

Natuurlijk zijn jouw kids de liefste en stoerste kids die er zijn. De Puma Courtflex sneakers zijn er om dit nog maar eens extra te benadrukken. De Sneakerbaron heeft deze super dikke kindersneakers al heel wat keren cadeau gegeven. De Puma Courtflex sneakers zien er niet alleen super cool uit, ze bieden kids ook de broodnodige ondersteuning. Want de tijd dat sneakers slecht waren voor kinderen, die licht al heel lang achter ons. Gelukkig maar!

Lang waren veel ouders een beetje sceptisch als het ging om footwear voor hun kids. Deze moest vooral degelijk zijn, want degelijk = goed. Sneakerfabrikanten waren zich bewust van dit imago en hebben veel geïnvesteerd in sneakers voor kinderen. En met resultaat! Vandaag de dag zijn sneakers voor de jongsten net zo goed als die van volwassenen. De Courtflex's zijn hier het bewijs van. Het soepele bovenwerk van dit sneakertje is gemaakt van leer en dat beschermt het voetje goed. Het handige lusje op de hiel van de schoen is helpt de kids bij het aantrekken van de schoen. De instap is voorzien van een zachte kraag die prettig zit rond de enkels. Deze instap is lekker breed en ook dit maakt het aan- en uittrekken van de schoen gemakkelijk. Veters strikken hoeft nog niet, want deze sneakers hebben een klittenbandsluiting. Het voetbed geeft steun, net zoals de versterkte hak dit doet. Dankzij de EVA-tussenzool worden zelfs de kleinste stappen gedempt en is het loopcomfort groot. Net zoals dit het geval is bij de kindermaten van de Puma X-Ray sneakers en de Puma R78 sneakers. Het profiel op het rubberen loopvlak zorgt voor grip en wendbaarheid. De Puma Courtflex sneakers zijn er voor jongens en meisjes.