Puma Ignite sneakers

85 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Ignite

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Ignite.

De Sneakerbaron heeft overal informanten die hem op de hoogte houden van nieuwe sneakerreleases. Zo wist hij als één van de eersten hoe de Puma Ignite sneakers eruit zouden komen te zien. Hij kon amper wachten tot de release een feit was en heeft uiteraard direct een paar van deze sneakers aan zijn collectie toegevoegd. De Puma Ignite sneakers zijn de perfecte sneakers om te dragen op een warme zomerse dag. Het bovenwerk is namelijk gemaakt van flyknit materiaal, dat heerlijk luchtig is. Wees niet bang voor natte voeten als het weer omslaat, want vanzelfsprekend is dit materiaal waterdicht gemaakt.

De Ignite’s wegen bijna niets en dat is natuurlijk een groot pluspunt. De schoen heeft een gepatenteerd vetersysteem dat Puma ‘Solelace’ heeft genoemd. Deze sneaker is ondanks zijn lichte gewicht zeer sterk. Dit komt omdat de schoen voorzien is van ‘pwrframe-technologie’. De hielcap is extra verstevigd en dat zorgt voor maximale stabiliteit. Over grip heb je ook niet te klagen, want de buitenzool kan vrijwel elke ondergrond aan. Specialiteit van de Puma Ignite sneakers? De golfbaan. Maar ook daarbuiten is dit een heerlijke sneaker waarmee je gezien mag worden.