Puma Rise sneakers

61 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Rise

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Rise.

ooi, mooi, mooi…die Puma Rise sneakers. Topsneaker wat de Sneakerbaron betreft en niet alleen vanwege de dikke looks van deze sneaker. Want ook met het loop- en draagcomfort van de Puma Rise sneakers zit het helemaal snor. Het gestroomlijnde model van deze sneakers daagt uit tot actie. Maar voortdurend in de actiestand staan, dat is natuurlijk niet nodig. Deze sneakers weten een beetje chillen op zijn tijd echt wel te waarderen. De schoen heeft een licht en ademend bovenwerk van mesh. Leren en suède overlays zorgen voor een stevige, prettige fit en zijn stijlvolle accenten. TPU-banden over het bovenwerk zorgen voor extra support en stabiliteit.

De Rise’s zijn licht van gewicht, wat uiteraard erg prettig is als je deze sneakers gebruikt om te hardlopen. Ook de PU-tussenzool draagt bij aan het lichte gewicht van de schoen. Daarnaast zorgt deze voor een aangename, responsieve demping. Minstens zo belangrijk als een goede demping zijn zaken als grip en wendbaarheid. Deze worden je op een presenteerblaadje aangeboden door de rubberen zool die voorzien zijn van een modern en slijtvast profiel. De Sneakerbaron is heel benieuwd voor welke colorway van de Puma Rise sneakers jij gaat.