Puma R78 sneakers

158 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma R78

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma R78.

Puma heeft verschillende iconische sneakers op de markt gebracht. Eén van deze iconische modellen is de Puma Cabana. De Puma R78 sneakers zijn een eerbetoon aan dit model en wat de Sneakerbaron betreft is dit een meer dan geslaagd eerbetoon. Je kunt duidelijk aan het model van de Puma R78 sneakers zien dat de designers zich hebben laten inspireren door de hardloopschoenen van de jaren zeventig.

De relatief platte zool van de schoen is hier onder andere een verwijzing naar. Maar ook het bovenwerk van de schoen heeft kenmerken van de sneakers van vroeger tijden. Puma heeft hier een moderne twist aan gegeven door drie materialen met elkaar te combineren, namelijk mesh, suède en nylon ripstop. De EVA-tussenzool voorziet je van uitstekende demping door de schokken snel en efficiënt op te vangen en af te voeren. De R78’s kunnen op verschillende ondergronden uit de voeten dankzij de rubberen loopzool met profiel. Met de Puma R78 sneakers laat je zien dat je jouw sneakers kent en onderscheid je je van de massa.