Puma Mayu sneakers

52 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Mayu

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Mayu.

Goed voor de dag komen in de sportschool en op straat? Dat doe je met de Puma Mayu sneakers. Deze sneakers staan graag in het middelpunt van de belangstelling en dwingen dit automatisch af. De Sneakerbaron is elke keer dat hij deze dikke sneakers ziet weer onder de indruk van ze. De Puma Mayu sneakers weten als geen anders stijl en sportiviteit samen te brengen. De dikke platformzool doet denken aan andere Puma-sneakers, zoals de Puma Platform sneakers en de Puma Fenty sneakers.

De Mayu's genieten ervan om samen met jou een flinke workout in de sportschool te doen. Deze sneaker is hier uitstekend geschikt voor, want aan support en stabiliteit geen gebrek. Het chique bovenwerk bestaat voornamelijk uit suède, jouw garantie voor stijl. De schoen heeft een normaal vetersysteem dat een belangrijke rol speelt bij de goede fit en pasvorm. Perforaties aan de zijkant van de schoen zorgen voor goede ventilatie. De gewatteerde tong en kraag voelen zacht en comfortabel aan, net als het ergonomische voetbed. Ditzelfde geldt voor de met textiel gevoerde binnenzijde van de sneaker. Net als bij de Puma Roma sneakers en de Puma Carina sneakers is ook bij deze sneakers de EVA-tussenzool verantwoordelijk voor de uitstekende demping. Natuurlijk is deze responsief, waardoor je het gevoel hebt op kussentjes te lopen. Het gevarieerde profiel voert vocht snel af en biedt maximale grip. De Puma Mayu sneakers zijn ook verkrijgbaar met een lederen bovenwerk. Aan jou de keus!