Puma Speedcat sneakers

88 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Speedcat

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Speedcat.

Alles aan de Puma Speedcat sneakers ademt snelheid. Hoe kan het ook anders met zo’n naam! En als je weet dat de Sneakerbaron wel van een beetje snelheid en actie houdt, dan weet je ook dat hij fan is van de Puma Speedcat sneakers. Het model van deze sneakers is super gestroomlijnd en mag met recht een klassieker genoemd worden. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van het ademende mesh en van de beste kwaliteit leer. Stijl dus gegarandeerd.

De Speedcats hebben een uitstekende fit en geven je precies die ondersteuning en flexibiliteit die je nodig hebt. Op de tong van de schoen is het kat-logo aangebracht, als stijlvol detail, en op de zijkant van de schoen is uiteraard de Puma Formstrip te vinden. De schoen heeft een rubberen loopzool met een laag profiel. Het grote voordeel hiervan is dat je altijd en overal feeling houdt met de ondergrond. De Puma Speedcat sneakers dagen je uit. Kun jij deze dikke sneakers handelen?