Puma RS-2K sneakers

62 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma RS-2K

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma RS-2K.

Het geheim van de Puma RS-2K sneakers? De Sneakerbaron wil het je graag vertellen, maar is er nog niet precies achter wat het is. De Puma RS-2K sneakers zijn namelijk een beetje mysterieuze sneakers. Ze ogen en zijn retro, terwijl ze aan de andere kant hypermodern zijn en helemaal klaar zijn voor de toekomst. Zou het geheim deze combi zijn? Wie weet…. Deze sneaker hebben een bovenwerk dat bestaat mesh en overlays van imitatieleer. Stijlvolle combi hoor, die niet alleen heel soepel is, maar ook steun geeft. De perfecte pasvorm past uitstekend bij het hoge comfort van de RS-2K’s.

De instap van de schoen is gewatteerd en ook de binnenkant van de sneaker is gevoerd met textiel. Zoals je van Puma gewend bent, is de Puma Formstrip stijlvol op de zijkant van de schoen aangebracht. De tussenzool van de schoen is gemaakt van polyurethaan, een soepel materiaal dat er mede voor zorgt dat je voet op de juiste manier afwikkelt tijdens het lopen. De demping is meer dan dik in orde en natuurlijk responsief. Wat grip, wendbaarheid en flexibiliteit betreft, word je op je wenken bediend door de robuuste, rubberen loopzool. Hiermee hebben we het geheim van de Puma RS-2K sneakers ontrafeld!