Puma Shuffle sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Shuffle

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Shuffle.

Puma Shuffle sneakers zijn super dikke sneakers waarmee je altijd en overal goed voor de dag komt. Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor jongeren en gemaakt voor de straat. De Sneakerbaron vindt deze sneakers echt heel tof, ondanks dat hij niet echt meer een jongere is. De Puma Shuffle sneakers zijn echte lifestyle sneakers, net als de Puma Carina sneakers en de Puma Platform sneakers.

Het strakke design van de Shuffle's spreekt direct aan. Je verwacht het wellicht niet, maar deze sneakers zijn gebaseerd op de klassieke basketbalsneakers uit het midden van de jaren tachtig. Het gladde upper van synthetisch leer geeft de schoen karakter en stijl. De perforaties op de neus van de schoen zorgen voor goede ventilatie en verkoeling van je voeten. Het vetersysteem telt zeven veteroogjes en speelt een belangrijke rol in de uitstekende fit die de schoen je biedt. Karakteristieke Puma-branding tref je op verschillende plaatsen op de schoen aan. Ook het fraaie stikwerk verdient zeker je aandacht. Het SoftFoam+ voetbed voelt aangenaam en is dempend. Nog meer comfort ervaar je door de gedempte tussenzool en de met textiel gevoerde kraag van de schoen. Om slijtage tegen te gaan is de neus van de sneaker verstevigd. Net als de Puma Roma sneakers, de Puma CA Pro sneakers en de Puma Oslo Maja sneakers matchen de Puma Shuffle sneakers gemakkelijk met verschillende kledingstijlen. En dat is natuurlijk wel zo makkelijk!