Puma Wired sneakers

22 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Wired

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Wired.

Ook kids en jongeren willen er graag goed uitzien. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat de Puma Wired sneakers erg populair zijn bij deze leeftijden, net als de Adidas Superstar sneakers. De Sneakerbaron begrijpt dit heel goed. Zelf liep hij ook op jonge leeftijd als op stoere sneakers. En stoer, dat zijn de Puma Wired sneakers zeker! Dit geldt overigens ook voor de Puma Stepfleex 2 sneakers en de Puma X-Ray sneakers die veel door jongeren worden gedragen.

Deze moderne kicks hebben een fraai upper van soepel, ventilerend mesh. Deze sneakers geven je veel support, onder andere door de elastische band die ter hoogte van de middenvoet over het upper is aangebracht. Zodra je de Wired’s aantrekt ervaar je stabiliteit, zonder dat je daarbij aan flexibiliteit inlevert. De schoen heeft een normaal vetersysteem met zes veteroogjes. De binnenzijde van de schoen is gevoerd met textiel, net als de schacht. In combinatie met het licht dempende voetbed is dit jouw garantie voor maximaal comfort. Om de schoen snel en gemakkelijk aan te trekken gebruik je het lusje aan de hiel. Dankzij de IMEVA tussenzool beschik je over uitstekende demping, waardoor je het met gemak de hele dag op deze sneakers volhoudt. Het loopvlak is van duurzaam rubber en voorzien van een profiel dat je voorziet van optimale grip en wendbaarheid. De Puma Wired sneakers zijn graag van de partij, bij alles wat je doet!