Puma Cilia sneakers

58 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Cilia

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Cilia.

Hip, hot en trending, dat zijn de Puma Cilia sneakers ten voeten uit. En heb je het over hip, hot en trending, dan heb je het over de Sneakerbaron. De Sneakerbaron en de Puma Cilia sneakers zijn dan ook een perfecte match. Deze sneakers zijn zeker niet alledaags te noemen. Ze geven stijl en elan aan het straatbeeld en dat kunnen we wel gebruiken. De schoen heeft een sportieve uitstraling en tegelijkertijd klasse. Een combi waarmee je dus vrijwel altijd uit de voeten kunt. Bovendien een combi die heel makkelijk matcht met verschillende kledingstijlen.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van zacht en soepel synthetisch leer, dat zich op een prettige manier om je voet vormt. De klassieke vetersluiting zorgt ervoor dat je zelf de voor jou ideale fit bepaalt. Uiteraard is er ook aan ventilatie gedacht. Zo is een gedeelte van het bovenwerk gemaakt van het luchtdoorlatende mesh. De Cilia’s hebben een inlegzool die je comfort verschaft en bijdraagt aan de goede demping van deze sneaker. De dikke rubberen midden- en tussenzool vallen positief op en zorgen voor een ongekend loopcomfort. De Puma Cilia sneakers draag je casual, maar ook tijdens een stevige workout in de sportschool.