Puma RS-Connect sneakers

24 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma RS-Connect

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma RS-Connect.

Hardlopen vermoeiend en zwaar? Niet wanneer je de Puma RS-Connect sneakers draagt. Deze dikke sneakers brengen jouw hardloopskills snel naar een heel nieuw level. De Sneakerbaron kan hierover meepraten en verlegt keer op keer zijn grenzen met deze sneakers. Net als de Puma RS-Fast sneakers en de Puma RS-2K sneakers, zijn ook deze sneakers gemaakt om het asfalt op te vreten. Draag je ze liever naar de sportschool of casual? Doen!

Het upper van de RS-Connects is gemaakt van verschillende materialen. Het moderne, ademende mesh-materiaal is hier natuurlijk één van. Je bent dus verzekerd van uitstekende ventilatie en droge, koele voeten, wat je prestaties uiteraard alleen maar ten goede komt. Overlays van suède op de hiel en tong van de schoen voegen een flinke dosis stijl aan de schoen toe. Het traditionele vetersysteem speelt een grote rol bij de uitstekende pasvorm en fit van de schoen. De met textiel gevoerde kraag voelt zacht en comfortabel aan en drukt niet op je enkels. De hak is versterkt om je te voorzien van goede support en stabiliteit. Dankzij de PU-tussenzool ervaar je een zeer hoog loopcomfort. Dit wordt versterkt door het Puma Running System dat in deze tussenzool is verwerkt. Dit systeem geeft je maximale responsieve demping, net zoals je dit aantreft in de Puma RS-0 sneakers en de Puma RS-X sneakers. Het profiel op de rubberen buitenzool is gevarieerd, waardoor je altijd uitmuntende grip hebt, ongeacht de omstandigheden. Ook je grenzen verleggen? Kies dan voor de Puma RS-Connect sneakers.