Puma Flyer Flex sneakers

31 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Flyer Flex

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Flyer Flex.

Hardlopen is nog nooit zo comfortabel geweest als met de Puma Flyer Flex sneakers. Want deze dikke sneakers hebben alles in huis om je optimaal te laten performen. En niet alleen tijdens hardlopen, zo weet de Sneakerbaron, maar ook in de sportschool weten de Puma Flyer Flex van wanten. Deze veelzijdige sneakers hebben veel gemeen met andere Puma sneakers als bijvoorbeeld de Puma RS-0 sneakers en de Puma RS Curve sneakers.

De Flyer Flex sneakers zien er lekker sportief uit. Deze sneakers gaan er dan ook maar wat graag met je op uit. Even een break vinden ze prima, zolang deze maar niet te lang duurt. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van het elastische, ademende mesh. De schoen heeft een normaal vetersysteem met zes veteroogjes. De hielband is het bewijs dat de hiel versterkt is, waardoor je over uitstekende support en stabiliteit beschikt. Het lusje op de hiel geeft de schoen een speels tintje, maar is vooral bedoeld om het aan- en uittrekken makkelijker te maken. De dik gewatteerde instap voelt zacht en comfortabel aan en zorgt ervoor dat vocht en vuil nauwelijks tot geen kans hebben de schoen binnen te dringen. Net als bij hardloopsneakers als de Puma RS Fast sneakers en de Puma Rider sneakers, bieden ook deze sneakers je uitstekende responsieve demping. De flexgroeven in de buitenzool voeren vocht snel en efficiënt af. In combinatie met het profiel op het rubberen loopvlak levert dit superieure grip op. De Puma Flyer Flex presteer je optimaal en weet je ook nog eens zeker dat je er super goed uitziet.